logo

1 opi the nutcracker banner

 

Artikelen


Manicure

Manic

Een manicurebehandeling  is een complete en intensieve  verzorging van de handen, nagels en nagelriemen. Uw handen zijn na het gezicht het meest zichtbare deel van het lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen handen uw ware leeftijd. Door uw nagels en handen regelmatig op de juiste manier te verzorgen, blijven ze mooi, stevig en gezond. De gezondheid en kwaliteit van de handen en natuurlijke nagels staan bij Allure by Chantal op de eerste plaats, daarom is er gekozen om de manicurebehandelingen te doen met hoogwaardige producten van ‘Manicure by OPI’.

Er zijn verschillende manicure behandelingen waaruit u kunt kiezen:

 

Touch Up (15 min.)

Deze behandeling is voor zowel vrouwen als mannen die in een oogopslag verzorgde handen en nagels willen hebben. Bij deze behandeling worden de nagels in model gevijld, de nagelriemen worden verzorgd, handen worden behandeld met handlotion en er wordt een basislak op de nagels aangebracht. Voor mannen is het mogelijk om de nagels te polijsten waardoor deze een natuurlijke glans krijgen.

 

Manicure by OPI (45 min.)

Manicure by OPI is een zeer intensieve behandeling op het hoogste niveau! Omdat de handen altijd de juiste leeftijd verraden is het van belang om vanaf 18 jaar met regelmaat deze behandeling te ondergaan. De serumkuur van deze behandeling voorkomt pigmentvlekken en ligt bestaande pigmentvlekken op. Het effect van deze behandeling is een frisse, stralende huid die er jong en elastisch uitziet. Bij deze behandeling worden uw nagels in model gevijld, worden uw handen geschubd en gaan in een verzorgend handbad. Daarna krijgt u een handmasker met het serum, de nagelriemen worden uitgebreid verzorgd en de behandeling wordt afgesloten met een hand- en onderarm massage. Dit alles met de hoogwaardige producten “Manicure by OPI”. Deze professionele producten bevatten o.a. aromatische oliën van citroen, limoen, sinaasappel, geranium, perzikbloesem, magnesium, mandarijn, basilicum, lavendel, eucalyptus, kamfer, druivenpitolie en vitamine A, C en E.

 

Paraffine (30 min.)

De paraffinebehandeling komt oorspronkelijk uit de medisch wereld. In het bijzonder voor mensen met reumatische aandoeningen of doorbloedingsproblemen is een dergelijke warmtebehandeling een bijzonder werkzame therapie. Het heeft ook een zeer positieve werking op de uiterlijke schoonheid van de huid. Door de lang aanhoudende warmte openen de poriën zich en de huid reinigt zich van binnen uit. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd door de warmte en heeft een aangename uitwerking op gewrichten en spieren. Bij deze behandeling worden uw nagels in model gevijld de nagelriemen verzorgd. Uw krijgt een korte handmassage met de Manicure by OPI verzorgende Finishing Butter. Daarna gaan uw handen in het paraffinebad. Uw handen gaan daarna in de daarvoor speciale handschoenen.  De paraffine heeft een inwerktijd van 20 min. De diepte-warmtewerking in combinatie met de vitamine A en E houdende paraffine zorgen ervoor dat de handen en nagelriemen soepel worden. Deze behandeling is ook uitstekend te combineren met één van de Manicure behandelingen.

Alle Manicure behandelingen kunnen afgesloten worden met een basislak, kleurlak, topcoat & DripDry druppels voor een meerprijs van € 5,00. 

 

Wilt u een manicure?

Neem contact met ons op voor een afspraak!