logo

1 opi the nutcracker banner

 

Artikelen


Gelcolor

GelCojpg

GelColor (ook wel gellak genoemd) voelt en toont als een gewone nagellak maar is in feite een gel die als een dunne laag op de eigen nagel of op een kunstnagel wordt aangebracht. De meeste gellaks bestaan uit meerdere componenten waardoor de binding van de gel, de kleur en hechting niet optimaal zijn. OPI GelColor is het eerste systeem dat 100% uit gel bestaat. De GelColor wordt in een bliksemsnelle behandeling aangebracht. De gel hardt uit onder een speciale LED-lamp waardoor het onmiddellijk droog is. U kunt dan ook alles meteen doen zonder dat de GelColor beschadigt. Door de optimale hechting blijft uw favoriete kleur ongeveer 2 tot 3 weken perfect glanzend zitten. Op de voeten blijft GelColor wel  5 tot 7 weken perfect glanzend zitten.

Het verwijderen van GelColor is makkelijk zelf te doen, u kunt hiervoor in de studio een OPI GelColor verwijderkit kopen. Een afspraak maken om dit in de studio te laten doen kan uiteraard ook.

Bij een behandeling met OPI GelColor worden uw nagels van uw handen of voeten in model gevijld, de nagelriemen teruggeduwd en een kleur GelColor naar keuze aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriemolie en handlotion uit de OPI Pro Spa lijn.

 

Wilt u een behandeling met GelColor?

Neem contact met ons op voor een afspraak!