logo

 


KUNSTSYSTEem BIAB / NN treatment

TGB1

Wilt u wel mooie verzorgde natuurlijke nagels maar heeft u problemen met uw eigen nagels? Dan kunt u voor een The GelBottle BIAB behandeling kiezen, ook wel NN treatment genoemd. Dit kan als verstevigende laag aangebracht worden over uw eigen nagels of u kunt uw nagels laten verlengen.

Wat is BIAB of NN treatment? BIAB behandeling is een behandeling van de natuurlijke nagel dat op termijn de kwaliteit en vorm van de natuurlijke nagel verbeterd. Er zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. BIAB is een kant-en-klaar elastisch gelproduct dat snel uithardt onder een speciale LED-lamp. BIAB en Rubberbase zijn de nieuwe generatie gels. Deze gels zijn zo speciaal door hun flexibiliteit, kracht en verzorging en is voor iedereen geschikt. Ze laten een dunne applicatie toe zonder dat het product zal liften of barsten. Hierdoor kan er een mooie, natuurlijke look bereikt worden. De prachtige natuurlijke kleuren van The Gelbottle BIAB passen bij elke type huidskleur. 

De behandeling betaat uit het verwijderen van de oude product en een uitgebreide manicure. Bij de manicure ligt de nadruk op het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van de dode huid rondom uw nagels. Hierdoor kan de BIAB behandeling zeer nauwkeurig uitgevoerd worden en heeft u langer en meer plezier van uw nagels. Bij gebruik van zware medicatie, problemen met de schildklier of bij zwangershap kan het zijn dat het niet de hechting geeft die men verwacht. Er zal dan samen gekeken worden na een oplossing. 

De BIAB kan worden afgewerkt met een glanzende topgel of een The GelBottle gellak naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriemolie en handlotion. 

 

Wilt u een kunstsysteem laten zetten?

Neem contact met ons op voor een afspraak!