logo

1 opi the nutcracker banner

 


Gelcolor

GelColor (ook wel gellak genoemd) voelt en toont als een gewone nagellak maar is in feite een gel die als een dunne laag op de eigen nagel of op een kunstnagel wordt aangebracht. De GelColor wordt in een bliksemsnelle behandeling aangebracht. De gel hardt uit onder een speciale LED-lamp waardoor het onmiddellijk droog is. U kunt dan ook alles meteen doen zonder dat de GelColor beschadigt. Door de optimale hechting blijft uw favoriete kleur ongeveer 2 tot 3 weken perfect glanzend zitten. 

Het verwijderen van GelColor is makkelijk zelf te doen, u kunt hiervoor in de studio een OPI GelColor verwijderkit kopen. Een afspraak maken om dit in de studio te laten doen kan uiteraard ook.

Bij een behandeling met GelColor worden uw nagels van uw handen in model gevijld, de nagelriemen teruggeduwd en een kleur GelColor naar keuze aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriemolie en handlotion. 

 

Wilt u een behandeling met GelColor?

Neem contact met ons op voor een afspraak!

 

 

 


KUNSTSYSTEMEN

kunst

Wilt u wel mooie lange verzorgde nagels maar heeft u problemen met uw natuurlijke nagels? Dan kunt u voor een gel of acryl kunstsysteem kiezen. Dit kan als verstevigende laag aangebracht worden over uw eigen nagels of u kunt uw nagels laten verlengen. Het verschil tussen gel en acryl systemen zit in de manier van aanbrengen, niet in kwaliteit of eindresultaat. Gel is een kant-en-klaar product dat uithardt onder een speciale LED of UV-lamp. Acryl is een systeem dat bestaat uit een poeder en vloeistof dat ter plekke gemengd word. Het uitharden van acryl kan zonder LED of UV-lamp. Beide systemen worden afgewerkt met een glanzende topgel of een OPI GelColor naar keuze. In overleg kiezen we voor de oplossing die het beste bij u past. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriemolie en handlotion uit de OPI Pro Spa lijn.

Kunstnagels worden eens in de 3 tot 4 weken ‘opgevuld’ in verband met de natuurlijke nagelgroei.

 

Wilt u een kunstsysteem laten zetten?

Neem contact met ons op voor een afspraak!